Legenda-turnaus oli onnistunut!
Julkaistu: 06.07.2018 00.00

Legenda-turnaus oli onnistunut!

Sää suosi ja yleisö sai nauttia auringon lisäksi aimo annoksesta huippufutista P10-joukkueen järjestämässä Legenda-turnauksessa 16.6.2018!

Näytösottelussa Legendat vs. All Stars -pojat Legendat yrittivät kaikkensa, mutta ottelu päättyi lopulta ratkaisemattomana, kylläkin monipuolisen maali-iloittelun jälkeen! Turnausjärjestäjä tosin uskaltaa väittää, että juniorijoukkueista valitut all stars -pelaajat olivat koko ottelun ajan niskan päällä. Viime hetkillä parilla legendalla oli tullut se kuuluisa pupu pöksyyn ja joukkuetta täydennettiin junioreiden avulla.

Kaikesta kultavadilla tarjotusta avusta huolimatta legendat olivat helisemässä ja he joutuivatkin turvautumaan kyseenalaisiksi katsottuihin keinoihin eli tuomareilla oli töitä! Onhan tuo nyt melkoista, että pelataan ylikorkeita palloja ja väärin varustein. Vähäväkinen joukkue onnistui saamaan jopa liian monta pelaajaa kentälle kesken ottelun.

No, yhtä kaikki, hauskaa oli ja hikikarpalot nousivat otsalle, jo yleisölläkin pelkästä katselusta. Onneksi meillä on tulevaisuuden toivot kasvamassa uusiksi legendoiksi! Kiitos Janne Puputti, Risto Koskikangas, Risto Puustinen, Rami Nieminen!

Turnaukseen osallistui isäntäjoukkue FC Ulvila P10:n lisäksi joukkueita Porista, Musan Salama Green, Musan Salama 09, Karhu-Futis Kontiot ja Karhu-Futis Otsot sekä oman seuran P9.

Legenda-turnauksen mestaruuden vei Karhu-Futis Kontiot äärimmäisen jännän, pilkkukisaan päättyneen finaaliottelun jälkeen isäntäjoukkue FC Ulvila P10:n nenän edestä. Onnittelut voittajille!

Suuri kiitos kaikille Legenda-turnaukseen osallistuneille!
Iso kiitos myös turnauksen tukijoille!

http://www.rlmannonen.fi/http://www.icepower.net/fi/
http://www.trukkihuoltokale.fi/
https://www.apadt.com/http://www.protime.fi/http://www.tehsaneeraus.fi/
https://www.ulvilanautopiste.net/https://www.intersport.fi/fi/kauppa/pori/https://www.prosist.fi/
Mittarihuolto P.Ahokas Oy www.mittarihuoltoahokas.fi Lasten ja Nuorten Kilpi www.lastenjanuortenkilpi.fi sekä lukuisat muut lahjoittajat
Seuran uusimmat

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77