Tervetuloa seuramme uusille kotisivuille!
Julkaistu: 12.10.2016 00.00

Tervetuloa seuramme uusille kotisivuille!

Vanhankylän Alku ry on ulvilalainen jalkapallon sinettiseura, joka on perustettu vuonna 1914.

Seura erikoistui jalkapalloiluun 1990-luvulla. Kaikki Pelaa -ohjelma on ollut käytössä v. 1999 lähtien. Käytämme kilpailutoiminnassamme nimeä FC Ulvila. Seura on tällä hetkellä lisenssipelaajien määrällä mitaten Suomen Palloliiton Satakunnan piirin 12. suurin jalkapalloseura. Tällä hetkellä seuralla lisenssipelaajia on n. 225, joista n. 75 kpl on aikuisten harrastesarjojen pelaajia. Alussa pelaa ensi kaudella 11-13 joukkuetta laskutavasta riippuen. Seurassa on 8 poikajoukkuetta ja 1 tyttöjoukkue sekä harrastejoukkueita niin miesten kuin naistenkin sarjoissa.

Seuramme kotikenttä sijaitsee Mynsterissä, Vanha-Ulvilassa. VAlku toimii aktiivisesti yhteistyössä Suomen Palloliiton Satakunnan piirin, TUL.n, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa (LiiKu) ja Ulvilan kaupungin kanssa.

Tulevan kauden aikana jatkamme v. 2016 aloitetun naperokerhon toimintaa sekä järjestämme jälleen jalkapallokoulun kesäkuussa. Keväällä järjestetään Mynsterin jalkapallokentällä tutustumisilta perheille, jossa pääsee tutustumaan jalkapallon harrastamiseen Ulvilassa sekä seuran toimintaan. Lisäksi järjestetään kouluihin ja päiväkoteihin infotilaisuudet harrastusmahdollisuudesta. Kauden aikana seuran painopiste on junioritoiminnan kehittämisessä.

Uudet kotisivut

Seura tarvitsi nykyaikaiset kotisivut, joiden avulla myös pelaajat ja heidän vanhemmat saisivat kaikki tarvittavat toiminnot yhdestä ja samasta paikasta. Jopox vastasi tähän tarpeeseen.

JOPOXin keskeisenä tavoitteena on alusta saakka ollut kehittää palvelu, joka pyrkii helpottamaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että seura voi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan.

JOPOX Pro on ikään kuin seuratoiminnan toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), jolla kehitetään seuran ydintoimintoja ja huolehditaan yhteisöllisyydestä, joista syntyy pitkäaikainen seurakulttuuri.


Seuran uusimmat

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77