Julkaistu: 16.01.2017 00.00

Vanhempainpalaveri 15.1.2017

Vanhempainpalaveri 15.1.2017

Suostumuslomakkeet. Täytettiin kotisivuihin liittyvää suostumuslomaketta. MIkäli et ollut paikalla, ja lomake yhä palauttamatta, teethän sen ensi tilassa. Tulosta, täytä ja toimita minulle kirjastoon tai treeneihin. Kuljetan treeneissä mukana myös tyhjiä lomakkeita.

Jopox/kotisivut. Kotisivujen käyttöä harjoitellaan. Pukukoppia jokainen huoltaja käyttää jo ahkerasti. Muistakaa jatkossakin aina merkitä in/out jokaisen harjoituksen kohdalle.

Oman joukkueen päättäjäiset. Päätettiin pitää joukkueiden viime kauden päättäjäiset sunnuntaiharjoitusten yhteydessä kisaillen, herkutellen (nyyttäriperiaatteella) ja pelaajia mitalilla muistaen. Päivämääräksi sovittiin sunnuntai 12.2. Lisätietoa tulee lähempänä.

Inventoinnin tunnit. 2008 syntyneiden vanhemmat tekivät inventointityötä joukkueelle 93h5min ja 2009 ja nuoremmat keräsivät 21h5min. Jokaisesta tunnista siis tulee joukkueelle se 7euroa. Ihan kivasti siis rahaa tulossa talkootyöstä.

Lisenssit ja seuramaksu. Muistuttelin maksujen hoitamisesta. Pelata saa vasta kun 2017 lisenssi on maksettu.

Valmentajien puheenvuoro. Risto kysyi vanhempien mielipidettä peluutuksen suhteen. Paikallaolijat olivat yksimielisiä siitä, että aktiivisen harjoittelijat ovat oikeutettuja hieman runsaampaan peliaikaan. Molemmissa joukkueissa noudatetaan kuitenkin kaikki pelaa-periaatetta. Risto muistutti myös, että tämän ikäisenä ei pelata voitosta vaan keskitytään kehittymiseen ja hyvien asioiden huomioimiseen. 2009 ja nuorempien valmentaja Mikko Mahkonen kävi esittäytymässä vanhemmille.

Joukkuemaksu. Todettiin, että kaikki pelit ja turnaukset maksavat. Inventoinnin ja muun talkootyön ohella saatetaan jossain vaiheessa joutua keräämään joukkuemaksua. Palataan tähän kun tilanne on kartoitettu.

Uudet toimihenkilöt:

2008 syntyneet: Jojona jatkan minä (Kati Pipinen), vastuuvalmentajana jatkaa Risto Koskikangas ja rahastonhoitajana Anne Hannukainen. Apuvalmentajana toimii vuonna 2017 Ville Mäkinen ja huoltajana Markus Mäkelä. Kaikilta edellytetään aktiivista panosta joukkueen toiminnassa.

2009 ja nuoremmat: Jojona aloittaa Leena Karilahti, vastuuvalmentajana Mikko Mahkonen ja rahastonhoitajana Sanna Simonen. Huoltajana jatkaa Jyrki Elo. Kaikilta edellytetään aktiivista panosta joukkueen toiminnassa.

Muistiin kirjannut, Kati Pipinen

Seuran uusimmat

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77