Pallokerho käynnistyy jälleen toukokuussa 2024!
Pallokerho on ryhmä, jossa 5-7 -vuotiaat pojat ja tytöt tutustuvat leikin varjolla jalkapallon kiehtovaan maailmaan. Kerho on matalan kynnyksen ryhmä, jossa tärkeintä on hauskanpito ja se on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole aiempaa kokemusta jalkapalloharrastuksesta. Harjoitukset ovat aina tiistaisin klo 17:30-18:30 Mynsterin kentällä (Hanhikkitie 3) ja ensimmäinen kerta pidetään 7.5.2024. Pallokerho on kesätauolla heinäkuun alun ja treenit jatkuvat 16.7. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Kerhossa harjoitellaan jalkapallon perusasioiden lisäksi mm. perusliikuntataitoja, motoriikkaa sekä ryhmässä toimimista erilaisten leikkien ja temppuratojen avulla. Kerhon vetovastuussa on liikunta-alan ammattilainen ja entinen jalkapalloilija Vesa Lamminen.

Pallokerhon hinta on 99 € ja hinta sisältää ohjauksen lisäksi mm. FC Ulvila treenipaidan ja pallon, Palloliiton korttelipassin sekä vakuutuksen. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Pallokerholaisten vanhempien/huoltajien odotetaan olevan kerhon ajan läsnä kentällä. Varusteiksi lapselle riittää sopivat kengät (esim. lenkkarit).

Pallokerhon loputtua lapsi voi halutessaan siirtyä syksyllä perustettaviinn seuran nuorimpiin ikäkausijoukkuesiin jatkamaan jalkapallon harrastamista. Tulemme perustamaan sekä tytöille että pojille omat joukkueet, jos vain innokkaita pelaajia on riittävästi molempiin ryhmiin


Lisätietoja: fculvila.info@gmail.com


Ilmoittaudu mukaan Pallokerhoon!

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77