Pallokerho käynnistyy jälleen toukokuussa 2023!

Pallokerho on ryhmä, jossa 5-7 -vuotiaat pojat ja tytöt tutustuvat leikin varjolla jalkapallon kiehtovaan maailmaan. Kerho on matalan kynnyksen ryhmä, jossa tärkeintä on hauskanpito ja se on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole aiempaa kokemusta jalkapalloharrastuksesta. Harjoitukset ovat aina tiistaisin klo 17:30-18:30 Mynsterin kentällä (Hanhikkitie 3) ja ensimmäinen kerta pidetään 9.5.2023. Huom. Mynsterin tekonurmi vaihdetaan tänä kesänä ja tämä vaikuttaa myös Pallokerhon kesätaukoon. Viimeinen kerta ennen taukoa on 20.6. ja treenit jatkuvat 25.7. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Kerhossa harjoitellaan jalkapallon perusasioiden lisäksi mm. perusliikuntataitoja, motoriikkaa sekä ryhmässä toimimista erilaisten leikkien ja temppuratojen avulla. Kerhon vetovastuussa on liikunta-alan ammattilainen ja entinen jalkapalloilija Vesa Lamminen.

Pallokerhon hinta on 95 € ja hinta sisältää ohjauksen lisäksi mm. FC Ulvila treenipaidan, oman pallon sekä juomapullon, Palloliiton korttelipassin sekä vakuutuksen. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Pallokerholaisten vanhempien/huoltajien odotetaan olevan kerhon ajan läsnä kentällä. Varusteiksi lapselle riittää sopivat kengät (esim. lenkkarit).

Pallokerhon loputtua lapsi voi halutessaan siirtyä syksyllä perustettavaan seuran nuorimpaan ikäkausijoukkueeseen jatkamaan jalkapallon harrastamista.


Lisätietoja: fculvila.info@gmail.com


Ilmoittaudu mukaan Pallokerhoon!

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77