Tervetuloa mukaan 2-4 -vuotiaille tarkoitettuun Perhefutikseen!

Syyskuussa käynnistyy FC Ulvilan Perhefutiksen syysjakso, joka on tarkoitettu 2-4 vuotiaille sekä heidän vanhemmilleen. Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti osaavan ohjaajan johdolla. Syksyn Perhefutis on jaettu kahteen ryhmään, jotka molemmat kokoontuvat kerran viikossa aina tiistaisin, ainoana poikkeuksena on syysloman tiistai, jolloin Perhefutiksella on tauko. Ensimmäinen kerta on 6.9. ja viimeinen 20.12. Tämän jakson harjoitukset ovat Mynsterin tekonurmella (Hanhikkitie 3) niin pitkään kuin säät sallivat ja tämän jälkeen siirrytään Yhteiskoulun saliin.

Vetäjänä Perhefutiksessa toimii liikunta-alan ammattilainen Piritta Rope, joka on toiminut Perhefutiksen ohjaajana alusta lähtien.

Perhefutis on jaettu kahteen ryhmään, ensimmäinen ryhmä aloittaa tiistaisin 17:00 ja toinen 18:00. Valitse alapuolelta kumpaan ryhmään haluat ilmoittautua! Huom. Jotta voimme toteuttaa kaksi erillistä ryhmää niin molempiin ryhmiin vaaditaan vähintään 20 lasta, muuten ryhmät yhdistetään.

Perhefutiksen hinta on 50 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.FC Ulvilan Perhefutis on jaettu kolmeen eri jaksoon:

1. Jakso on tammi-huhtikuu (Koko jakso tai ainakin suurin osa ollaan sisällä Ulvilan Yhteiskoululla). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu joulukuussa.
2. Jakso on touko-elokuu (Koko jakson ajan ollaan ulkona Mynsterissä). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu huhtikuussa.
3. Jakso on syys-joulukuu (Olemme mahdollisimman pitkään Mynsterissä, mutta talven lähestyessä siirrymme sisälle Yhteiskoulun tiloihin). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu elokuussa.