Tervetuloa mukaan 2-4 -vuotiaille tarkoitettuun Perhefutikseen!Tammikuussa käynnistyy FC Ulvilan Perhefutiksen talvijakso, joka on tarkoitettu 2-4 vuotiaille sekä heidän vanhemmilleen. Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti osaavan ohjaajan johdolla. Perhefutis on kokoontuu kerran viikossa aina maanantaisin 18:00, ainoana poikkeuksena on hiihtoloma, jolloin Perhefutiksella on tauko. Ensimmäinen kerta on 9.1. ja viimeinen 24.4. Tämän jakson harjoitukset ovat Ulvilan Yhteiskoulun salissa.

Vetäjänä Perhefutiksessa toimii liikunta-alan ammattilainen Piritta Rope, joka on toiminut Perhefutiksen ohjaajana alusta lähtien. Perhefutiksen hinta on 50 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.FC Ulvilan Perhefutis on jaettu kolmeen eri jaksoon:

1. Jakso on tammi-huhtikuu (Koko jakso tai ainakin suurin osa ollaan sisällä Ulvilan Yhteiskoululla). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu joulukuussa.
2. Jakso on touko-elokuu (Koko jakson ajan ollaan ulkona Mynsterissä). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu huhtikuussa.
3. Jakso on syys-joulukuu (Olemme mahdollisimman pitkään Mynsterissä, mutta talven lähestyessä siirrymme sisälle Yhteiskoulun tiloihin). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu elokuussa.