Kesän ryhmien ilmoittautumiset ovat nyt auki!
FC UlvilaJulkaistu: 03.04.2024 19.00

Kesän ryhmien ilmoittautumiset ovat nyt auki!

FC Ulvilan kesän ryhmien ilmoittautumiset ovat nyt auki. Ilmoittautumiset ovat lähteneet vauhdikkaasti liikkeelle, mutta vielä on onneksi kaikissa ryhmissä tilaa. Lasten ryhmät käynnistyvät tiistaina 7.5. ja uusi naisten kuntofutis 23.4.

Isointa massaa liikuuttaa ympäri vuoden kahdessa ryhmässä toimiva 2-4 -vuotiaille sekä heidän vanhemmilleen tarkoitettu Perhefutis. Perhefutis on kasvanut muutamassa vuodessa niin, että tulevanakin kesänä Mynsterin tekonurmella ryhmien mukana liikkuu 70:ntä lasta sekä 70:ntä heidän vanhempaa. Pallokerho on puolestaan matalan kynnyksen startti jalkapalloharrastuksen aloittamiselle 5-7 -vuotiaille. Pallokerhon mukana on viimeiset vuodet liikkunut 55-70 lasta ja samanlaista osallistujamäärää odotetaan myös tälle vuodelle. Tarjontaa täydentää vuosi sitten aloitettu erityislasten ryhmä Ampparit, joka mahdollistaa jalkapallon harrastamisen erityistä tukea tarvitseville tytöille ja pojille.

FC Ulvilan tämän vuoden uutuutena on naisille tarkoitettu kuntofutis, joka antaa mahdollisuuden aloittaa kokonaan uuden harrastuksen aikuisiällä. Jalkapallon perusteiden opettelun lisäksi ryhmä tarjoaa hengästymistä, uusia kavereita ja viikoittain omaa aikaa osallistujille. Naisten kuntofutis kokoontuu kerran viikossa tunnin mittaisiin harjoituksiin, joten ryhmä sopii kiireisimmillekin aikuisille.

Kaikkia FC Ulvilan ryhmiä yhdistää yksi asia: osaava ohjaaja. Perhefutiksen ohjaajana toimii liikunta-alan ammattilainen ja Ulvilan vuoden seuratyöntekijäksi Satakunnan Urheilugaalassa palkittu Piritta Rope. Pallokerhon vetovastuussa on liikunta-alan ammattilainen ja entinen jalkapalloilija Vesa Lamminen. Erityislasten ryhmän vetäjänä toimii vahvan jalkapallotaustan omaava erityisopettaja Henri Nikkanen. Uuden naisten kuntofutiksen vetovastuun puolestaan ottaa jalkapallon moniosaaja Heidi Saari, jolla on itsellään sekä pelaaja- että valmentajataustaa. Kesän ryhmiin kannattaakin nyt ilmoitatutua ja varmistaa paikkansa ajoissa!

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77