Vastuualueet

Olemme viimeisten vuosien aikana jakaneet aiemmin vain muutaman henkilön vastuulla ollutta isoa työkuormaa useammalle eri henkilölle. Näin vältämme liian suurta riippuvuutta yksittäisestä vapaaehtoisesta. Samalla pystymme tarjoamaan johtokunnassa toimimisesta mielekkäämpää, kun jokainen saa mieluisan osa-alueen hoidettavaksi aiempien laajojen kokonaisuuksien sijasta. Yksittäisen toimihenkilön näkökulmasta on tärkeää, että ottaa kulloisenkin asian vastuuhenkilöön yhteyttä niin saadaan asiat hoidettua mutkattomasti. Jos mielessäsi on jokin osa-alue, jota listasta ei vielä löydy niin ole yhteydessä Jereen. Tämän linkin kautta lyödät jokaisen tässä listassa olevan henkilön yhteystiedot: https://www.fculvila.fi/organisaatio

Pelipassit ja siirrot (Pelipaikka)

Pelipasseista, seurasiirroista ja kaikista Pelipaikkaan liittyvistä asioista seurassa vastaa Mikki Keltto.

Jojovastaava

Seuran jojo-vastaavana toimii Jetta Vastamäki. Jetalla on pitkä kokemus jojon hommista, joten käänny näissä asioissa Jetan puoleen. Meidän seurassa jokaisen jojon tukena on myös kattava jojo-opas, joka antaa vastauksen moniin yleisimpiin kysymyksiin. Myös jojo-oppaasta herävien kysymyksien osalta voit olla yhteydessä Jettaan.

Viestintä ja nettisivut

Viestinnästä vastaa seuran toiminnanjohtaja Jere Ahonkivi. Ainoana poikkeuksena on seuran jojoille ja rahastonhoitajille tapahtuva viestintä, jota hoitaa seuran jojo-vastaava Jetta. Seuran pääasiallisina viestintäkanavina toimii seuran nettisivut, erilaiset whatsapp-ryhmät sekä eri somen kanavat. Nettisivujen osalta vastuu on Jerellä ja Minna Koskelalla.
Jereen tai Minnaan on hyvä ottaa yhteyttä, jos haluaa julkaista seuran nettisivuilla jotain (joukkueen omilla sivuilla julkaiseminen onnistuu ilman apua) tai jos jokin jopoxin käytössä askarruttaa. Seuran jopox-vastaavien kautta onnistuu esimerkiksi oman turnauksen järjestämisen yhteydessä luoda nettisivuille oma osio turnaukselle sekä saada samalla vaadittavat materiaalit, joita joukkueet voivat jakaa eteenpäin.

Some

Seuran someista (Instagram ja Facebook) vastaa Lotta Vilpas. Jos mielessäsi on jokin ajatus somepäivitykseksi, ota rohkeasti Lottaan yhteyttä!

Kenttävuorot

Kenttävuorojen jakamisesta vastaa Jere Ahonkivi ja Anu Ristikallio. Kenttävuorot jaetaan suoraan jopoxiin, josta joukkueiden on helppo luoda jaetuista vuoroista tapahtumat. Vuorojen hyväksymisestä ja harjoitusten luomisesta on kerrottu lisää jojo-oppaassa.

Pelinohjaajavastaava

FC Ulvila käyttää kaikissa pelinohjaajia vaativissa peleissä seuran omia junioreita pelinohjaajina. Näiden pelinohjaajien asettelusta vastaa Samu Rantanen. Näin ollen joukkueiden ei itse tarvitse pelinohjaajia etsiä, vaan seura hoitaa tämän asian.

Kioskivastaava

Kaikesta kioskiin liittyvästä (pl. paninit) vastaa Miia Koivisto. Kioskin tarkempiin käytäntöihin yms. voit tutustua jojo-oppaasta.

Markkinointivastaava

Seura on panostanut ja tulee jatkossakin panostamaan eri toimintojen markkinointiin ja näistä asioista vastaa Nico Polsa ja Tommi Laaksonen.

Kiinteistö- ja kenttävastaavat

Kaikista Mynsterin kentän asioista huolehtii Marko Haapanen. Eli mahdollisista puutteista tai muista huomioista Mynsterissä on hyvä ottaa Markoon yhteyttä. Kerhotalon asioista puolestaan vastaa Marko Vastamäki.

Yhteistyökumppanuudet

Seuran yhteistyökumppanuuksista vastaa Nico Polsa, Tommi Laaksonen sekä Jere Ahonkivi. Kaikissa yhteistyöasioissa voit ottaa yhteyttä keneen tahansa näistä kolmesta. Tutustu paremmin erilaisiin yhteistyömahdollisuuksiin tästä linkistä: https://www.fculvila.fi/seura/1729/yhteistyo-mahdo...

Turnaukset

Järjestämme vuosittain seuran sisäiset Eurooppa- ja Maailmaturnaukset sekä vuosittain seuran joukkueet järjestävät omia turnauksiaan. Turnausten järjestämisessä joukkueiden apuna on Julius Palonen, Samu Rantanen ja Nico Polsa. Ole siis yhteydessä Juliukseen, Samuun tai Nicoon, jos haluat kuulla, että miten järjestetään onnistunut turnaus!

Yhteydenpito Ulvilan kaupungin kanssa

Hyvästä vuorovaikutuksesta seuran ja Ulvilan kaupungin välillä on vastuussa seuran puheenjohtaja Julius sekä toiminnanjohtaja Jere. Tavoitteena on olla aktiivisesti yhteydessä kaupunkiin ja pitää yllä hyvää vuorovaikutusta. Arkisen yhteydenpidon lisäksi Mikki on seuran edustajana Ulvilan kaupungin seuraparlamentissa ja Jere on mukana kulttuuri ja vapaa-aikaköörissä.

Otteluasettelut sekä sarjoihin ilmoittautumiset (Taso)

Joukkueet käyvät yhdessä seuran kanssa vuoropuhelua siitä, että mihin sarjoihin heidät ilmoitetaan. Ilmoittautumiset hoitaa Jere. Samoin runko-ohjelmien tultua otteluasettelut hoidetaan yhdellä kertaa Jeren toimesta.

Fanituotteet

Seurassa on myynnissä fanituotteita ja niistä vastaa Anne Rantanen.

Tapahtumatiimi

Tapahtumatiimin tehtäviin kuuluu seuran erilaisten tapahtumien suunnitteleminen ja toteutus. Tähän tiimiin kuuluu Anne Rantanen, Lotta Vilpas, Minna Koskela, Kaisu Lanki sekä Jere Ahonkivi.

Valmentajakoulukset

Valmentajien koulutuksista seurassa vastaa junioripäällikkö Tomi Ruuhikorpi.

Futsal

Kaikista futsaliin liittyvistä asioista (esim. salivuorot, kotiottelut) vastaa Jere Ahonkivi. Jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi oman joukkueen kotiotteluiden järjestelyistä niin ole yhteydessä Jereen.

Hakemukset

Yhdistyksillä on erilaisia hakemuksia, joita yhdistykset täyttävät esimerkiksi valtion tai kaupungin suuntaan. Näistä hakemuksista meillä vastaa Minna Koskela. Jos siis huomaat jonkin mielenkiintoisen haun olevan auki (esimerkiksi jokin tuki tai rahasto), niin vinkkaathan siitä Minnalle!

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77