Juhlasunnuntai!
19.11.2017 18:30 Uutiset / FC Ulvila

Vauhdikkaat kauden päättäjäiset vietetty

Seuran väki oli ehtinyt vuosien varrella nähdä ja kokea monenlaisia päättäjäisiä. Tänä vuonna nähtiin jälleen jotain uutta. Johtokunta mietti syksyn mittaan, että nyt vietetään vähän erilainen iltapäivä ja toivottavasti sen myötä osallistujien määrä vain kasvaa päättäjäisissä seuraavana vuonna.

Kauden päättymistä juhlistettiin sunnuntaina 19. marraskuuta tuttuun tapaan Ulvilan yhteiskoululla. Ei niin kovin tuttuun tapaan joukkueita odotti juhlasalissa soiva musiikki ja perinteisten mitalien lisäksi lukuisia muita palkintoja erilaisen ohjelman lomassa.

Seuran puheenjohtaja Rauno Rantasen tervetulotoivotusten jälkeen kaikki juniorit saivat kaulaansa kiiltävät mitalit ja jokaisesta joukkueesta palkittiin pelaajakavereiden äänestämä Sisu-pelaaja sekä valmentajien valitsema Fair Play -pelaaja. Pallokerholaisille oli jaossa myös diplomit.
Seurasta oli osallistujia myös TUL:n taitokisoissa ja nämä pelaajat saivat saavuttamistaan hienoista tuloksista mitalit. Taitokisaajat olivat Konsta Karilahti, Jan-Oskari Koskikangas, Riku Liemola ja Aapo Niittymaa.

Vuoden seuratyöntekijöinä palkittiin valmentaja, monivuotinen johtokunnan jäsen Jere Ahonkivi erinomaisesta juniorivalmennuksesta sekä monipuolisesta työstä seuran eteen, joukkueenjohtaja, seuran taloudenhoitaja Jetta Vastamäki ansiokkaasta työstä seuran ja joukkueiden hyväksi, joukkueenjohtaja Leena Karilahti ahkeruudesta joukkueenjohtajatulokkaana sekä valmennuksen tukemisesta ja valmentaja, joukkueenjohtaja, pelaaja Marko Hanhilampi erinomaisesta työstä ja pitkäaikaisesta sitoutumisesta seuratoimintaan.

Tilaisuuden juontaja kummastutti tässä vaiheessa yleisöä kertomalla, että laitetaan jokin video pyörimään. Hetken saatiinkin sitten ihastella maajoukkuepelaaja Tim Sparvin suorituksia kentillä tuon videon välityksellä. Hienoja syöttöjä, upeita maalejakin, mutta ennenkaikkea sitkeätä uurastusta joukkueen eteen.
Salin etuosaan kutsuttiin jokaisesta joukkueesta "Tim Sparv’mainen pelaaja, ei ehkä se kovin maalitykki tai pistepörssin kärki, mutta sitkeä puurtaja tai sinnikäs juoksija kentällä". Näitten puurtajien kesken arvottiin Tim Sparvin Tanskasta lähettämä maajoukkuepelipaita nimmarilla. Arpaonni osui Aleksi Leppihalmeen kohdalle. Suurkiitos Timille!

Hauskuus jatkui valmennuspäällikkö Rippe Koskikankaan käsikirjoittamalla ja ohjaamalla lyhytnäytelmällä, jonka tapahtumat sijoittuvat Mynsterin kentälle. Näytelmä oli hyvin vaiherikas kuvaus tavallisista tapahtumista kentällä. Joskus joutuu kulkemaan pyöröportista useitakin kertoja ennenkuin treeni pääsee alkamaan. Kiviäkin saattaa joutua potkimaan edeltään. Yleisö sai nauraa vedet silmissä roolisuoritusten hipoessa huippua! Paikalla ollut yleisö taatusti haluaa nähdä näytelmän vielä joskus uudelleenkin, kenties jatko-osankin siihen.

Kun näytelmän aiheuttamat naurunremakat aavistuksen hiljenivät, jaettiin lisää erilaisia palkintoja. Mm. joukkueiden ahkerimmat treenaajat sekä eniten kauden aikana kolhuja kokeneet saivat Burger Kingin ja McDonald'sin herkkulahjakortteja. Pallokerholaisista innokkaimmat saivat HopLop-lahjakortteja. Futisporin lahjoittama maajoukkueasu annettiin pelaajalle, joka on nähty potentiaalisena maajoukkuepelaajana, ja jolla on kenties mahdollisuus määrätietoisella harjoittelulla saavuttaa maajoukkuepaikka tulevaisuudessa. Tämä peliasu luovutettiin Valtteri Kalliomäelle.

Ennen mehutarjoilun alkua ponnauteltiin vielä Suomi 100 -hengessä palloa, ainakin sen sata kertaa. Jokaisesta joukkueesta, myös ikämiehistä ja Almoista, osallistui yksi pomputtelija ja muut pelaajat kannustivat hurjasti omiaan yhä parempiin suorituksiin. Myös reilusta tsemppauksesta saattoi saada yllätyspalkinnon ja näitä palkintoja saatiinkin jakaa useita.

Vauhdikkaan päätöksen myötä mehujono aulassa kasvoi nopeasti ja keksit sekä konvehdit menivät nopeasti parempiin suihin!

KAIKKI PALKITUT

Sisu-pelaajat: Konsta Karilahti, Jan-Oskari Koskikangas, Aleksi Merisalo, Kusti Ylinen, Elias Tinkala, Kasper Kangasniemi, Maleena Savolainen
Fair Play-pelaajat: Lucas Laitinen, Joose Ahokas, Oskari Alamäki, Atte Wallin, Riku Viitala, Jasper Juusela, Tilja Viikilä
Taitokisa-osallistujat: Konsta Karilahti, Jan-Oskari Koskikangas, Riku Liemola ja Aapo Niittymaa
Innokkaat pallokerholaiset: Valtteri Keuru, Iida-Maria Ålander, Essi Ylänen, Mauri Kontiainen (HopLop-lahjakortit)
Joukkueiden ahkerimmat treenaajat: Jere Heino, Perttu Lastumo, Erkka Kallela, Juho Nurmi, Riku Liemola, Veini Kuusiniemi, Leo Laitinen, Marianne Ruohomäki
Kovimmat kolhut kauden aikana: Jesse Juusela, Tuukka Vastamäki, Elias Pelimanni, Paavo Kartano, Lenni Ylimys, Lenni Suominen, Luukas Koskikangas, Jenni Ruohonen
Vuoden seuratyöntekijät: Jere Ahonkivi, Jetta Vastamäki, Leena Karilahti ja Marko Hanhilampi
Tim Sparv -paita-arvontaan nimetyt: Oskari Jokiranta, Elias Tinkala, Samuel Rajala, Kim Kalliolevo, Tatu Lastumo, Aleksi Leppihalme, Leo Laitinen, Helmi Nurmi (paidan voitti Aleksi Leppihalme)
Potentiaalinen maajoukkuepelaaja: Valtteri Kalliomäki

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISTEN TUKIJAT

Tim Sparv
Äänirasia Tapahtumantekijä Oy
Futispori Oy
Burger King Pori
McDonald's Pori
HopLop Pori
Budget Sport Pori
Jukka Ylimys - DJ Voltex   
Lisää uutisia
FC Ulvila
«  Heinäkuu   »
Kategoriat