Vuosi 2022 käyntiin!
Julkaistu: 02.01.2022 00.00

Vuosi 2022 käyntiin!

Syyskokous pidettiin loppuvuodesta 2021 ja siellä seuran jäsenet valitsivat uuden johtokunnan sekä päättivät jäsenmaksujen suuruudesta. Puheenjohtajana jatkaa Julius Palonen ja varapuheenjohtajana Lassi Sirén. Samoin Jetta Vastamäki jatkaa rahastonhoitajana sekä Kaisu Lanki sihteerinä. Vanhasta johtokunnasta pois jäi Martti Pelimanni ja uusina jäseninä aloittivat Mikki Keltto, Nico Polsa sekä Markus Ala-Korpela. Vanhasta johtokunnasta jatkavat Seppo Lastumo, Marko Vastamäki, Noah Copeland, Kimmo Lehto, Piritta Rope ja Marko Haapanen. Kauden 2022 jäsenmaksujen osalta päätettiin seuraavasti:

- Seuran junioripelaajat 160,00 euroa/hlö
- Seuran henkilöjäsenmaksu 20,00 euroa/hlö
- Toimihenkilöiden jäsenmaksu 20,00 euroa/hlö
- Harrastejoukkueiden (myös Höntsäfutiksen) pelaajamaksu 50,00 euroa/hlö (M40- ja M50-joukkueella 20,00 euroa/hlö)
- Seuran kannatusjäsenmaksu 200,00 euro

Uuden vuoden ensimmäisen puoliskon nostoja

Tänä vuonna kerhotalon remontointia jatketaan ja nyt vuorossa on ulkokuoren päivittäminen. Koronatilanteen salliessa, loppukeväästä järjestetään koko seuran yhteiset talkoot, missä kerhotalo sekä kioski maalataan seuran väreihin.

Tänä vuonna seura tulee panostamaan merkittävästi paikallisten yritysten mukaan saamiseksi osaksi FC Ulvilan toimintaa. Yritysten ja seuran välisen yhteistyön kehittämiseksi on nimetty oma työryhmä, jossa on varapuheenjohtaja Lassi Sirén, johtokunnan uusi tulokas Nico Polsa sekä toiminnanjohtaja Jere Ahonkivi. Samalla vuonna 2022 tuodaan takaisin FC Ulvilan Firmafutis-turnaus, joskin hieman uudenlaisella konseptilla. Turnauksessa eri yritykset pääsevät viettämään mukavan päivän yhdessä jalkapalloa pelaten sekä samalla kohdaten turnauksessa muita alueen yrityksiä. Tästä vuodesta alkaen myös Mynsterin kentälle yrityksillä on mahdollista saada mainoksiaan näkyville. Jos mielessäsi on yritys, jota kiinnostaa yhteistyö Ulvilan suurimman lasten ja nuorten liikuttajan kanssa, ota yhteyttä Lassiin, Nicoon tai Jereen.

Viime vuonna Pallokerho oli jättimenestys ja saimme mukana olleilta paljon kiitosta. Tänä vuonna uutena lisänä on, että Pallokerhon kanssa samaan aikaan alkaa Perhefutiksen kesän ryhmä, johon pääsevät mukaan kaikki 2-4 -vuotiaiden lasten perheet. Perhefutis on saanut lämpimän vastaanoton ja toivommekin näkevämme ison määrän perheitä toukokuussa Mynsterissä.

Viime vuonna aloitettu Liikuntapassi kampanja tulee jälleen helmikuussa ja joukkueet pääsevät kisaamaan toisiaan vastaan sekä käymään joukkueen sisällä kisaa siitä, kuka liikkuu eniten.

Hyvää uutta vuotta koko FC Ulvilan yhteisölle, nähdään kentällä!

Jere Ahonkivi