Johtokunnan kuulumisia
Julkaistu: 24.02.2022 18.35

Johtokunnan kuulumisia

Johtokunta kokousti 23.2. ja asialistalla oli monia lähikuukausien kannalta tärkeitä asioita, kuten kevään talkoot ja Hobby Bonuksen käyttöönotto.

Kevään talkoiden ajankohdaksi varmistui 21.5. ja tämä on nyt lisätty jokaisen joukkueen jopoxiin. Talkoot ovat tarkoitettu seuran pelaajille sekä heidän vanhemmilleen ja muille toimihenkilöille. Pääosassa talkoissa on erilaiset maalaushommat (esimerkiksi Kerhotalo). Keväällä on vuorossa myös kaikkien joukkueiden ja pelaajien valokuvaus, jonka tarkemmasta ajasta tiedotetaan myöhemmin.

Johtokunta kävi kokouksessaan läpi myös seuravarusteita koskevan kyselyn tulokset ja saatujen palautteiden osalta lähdetään kehittämään tätä osa-aluetta entistä paremmaksi. Kiitos vielä kaikille kyselyyn vastanneille!

Lisäksi kokouksessa käsiteltiin varainhankinnan tueksi tarkoitettua Hobby Bonuksen käyttöönottoa ja tästä päivästä eteenpäin FC Ulvila on Hobby Bonuksen piirissä. Hobby Bonuksesta ja sen käyttämisestä voit lukea lisää tästä linkistä: https://www.fculvila.fi/seura/1881/hobby-bonus Hobby Bonusta koskeviin kysymyksiin parhaiten osaa vastata seuran sihteeri Kaisu.

Johtokunta

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77