Kesätöissä FC Ulvilassa
FC UlvilaJulkaistu: 18.03.2021 00.00

Kesätöissä FC Ulvilassa


FC Ulvila on jälleen tänä vuonna mukana kesäduuni OP:n piikkiin hankkeessa, jossa työllistetään alueen nuoria. Viime vuonna FC Ulvilalla kesätöissä oli ulvilalainen Lauri Kankaanpää. Tässä jutussa pääset lukemaan Laurin mietteitä viime kesän työrupeamasta.

Viime vuonna FC Ulvila haki yhdessä OP:n kanssa kesätöihin nuorta, jonka avulla seura kasasi hyvin laajan ja kaikille alueen jalkapalloilijoille tarkoitetun harjoituspankin.

- Kun kuulin tästä mahdollisuudesta niin olin ensin suu auki, että voiko tämä olla totta. Ei siis ollut hirveän vaikea päätös hakea kesätöihin FC Ulvilaan. On mielestäni todella hienoa, että Ulvilastakin löytyy tämän kaltaisiakin töitä nuorille, Lauri kertoo.

Kesän aikana kuvattiin yhteensä satoja ja taas satoja videoita laajasti eri jalkapallon osa-alueista. Kaikki suoritukset eivät aina menneet ykkösellä purkkiin, joten parasta olikin, kun sai videolle jonkin aivan maagisen laukauksen, jota oli yritetty useita kertoja. Kaikkinensa kesästä jäi Laurille lämpimät muistot.

- Pidin työstäni paljon ja voin todellakin sanoa, että aamuisin oli mukavaa tulla töihin. Työ itsessään oli rankempaa kuin mitä odotin, kun ilmat olivat todella lämpiä ja työpäiviin mahtui aina monta tuntia jalkapalloa. Pidin erityisesti siitä, että sain itse myös ideoida videoiden sisältöjä ja näin vaikuttaa omaan työhöni. Voin lämpimästi suositella kaikkia alueen jalkapallosta kiinnostuneita nuoria hakemaan FC Ulvilaan kesätöihin, Lauri päättää.

Haluatko sinä olla meidän tämän kesän kesätyöntekijä? Tutustu tämän vuoden työnkuvaan ja hae paikkaa 18.4. mennessä! https://www.fculvila.fi/uutiset/122165/hae-kesatoi...