Hae kesätöihin FC Ulvilaan!
FC UlvilaJulkaistu: 18.03.2021 00.00

Hae kesätöihin FC Ulvilaan!

Koronasta huolimatta voimme jälleen iloisena kertoa, että FC Ulvila on yksi Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan tuen saajista. Näin ollen tulevana kesänä tarjoamme yhdelle 15-17 -vuotiaalle nuorelle mahdollisuuden päästä tutustumaan työelämään. Tuen ja täten työstä maksettavan palkan suuruus on 400 euroa. Nyt on siis mahdollista sekä saada kosketus työelämään että nauttia kesästä jalkapallon parissa! Koemme seurana, että tämän mahdollisuuden tarjoaminen on erityisen tärkeää näinä haastavina aikoina.

Palkattavan nuoren työnkuva on toimia seuran nuorimman joukkueen eli Pallokerhon apuvalmentajana tulevan kesän ajan (kesä-heinäkuu). Nuori ei ole itse vastuussa treenien vetämisestä tai suunnittelusta vaan pääsee toimimaan seuran koulutetun valmentaja Risto Koskikankaan ja muiden apuvalmentajien kanssa. Tehtävään sopivalla nuorella on kokemusta jalkapallosta ja reipasta asennetta sekä tietenkin halua sytyttää uusille jalkapalloilijoille liekki tätä hienoa lajia kohtaan!

Tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se suoraan FC Ulvilan sähköpostiin fculvila.info@gmail.com Hakuaika on 15.3.-18.4. joten hae kesätöitä N.Y.T. - viimeistään su 18.4. Lisätietoja haettavasta työstä saa seuran varapuheenjohtaja Lassi Siréniltä numerosta 050 0701876 tai sähköpostitse osoitteesta fculvila.info@gmail.com

Linkki OP Länsi-Suomen kampanjasivuille: https://www.lyyti.fi/e/?p=s&k=c8ff75a0d4981dad0360...